browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

INTEAM ADA PEJABAT BARU!!

Posted by on July 14, 2010

inteam newspaper

Sekali Inteam Terus Intim.

Keintiman itu membuahkan hasil jika sesuatu perkara dilakukan dengan bersungguh-sungguh. Tahniah kepada kumpulan nasyid Inteam kerana baru sahaja berpindah ke pejabat dan studio yang baru. Inteam melangkah maju setapak lagi. Alhamdulillah..

Nak tengok gambar-gambar pejabat baru mereka?

(Gambar-gambar ini ehsan daripada Akhi Hazamin Inteam yang boleh dilawati di sini)

.

GAMBAR PEJABAT LAMA

DSCN0476

DSCN0470

DSCN0474

DSCN0473

DSCN0487

.

GAMBAR PEJABAT BARU

DSCN0480

DSCN0481

6

8

4

Sedikit info, bangunan pejabat baru ini meliputi 3 tingkat. Tingkat satu dijadikan stor jualan, tingkat dua dijadikan pejabat pentadbiran. Manakala tingkat 3 pula ialah studio.

HARAPAN DAN DOA

Semoga dengan adanya pejabat dan studio baru Inteam ini dapat menaikkan lagi industri nasyid di Malaysia. Dengan adanya studio ini, sedikit sebanyak dapat membantu penasyid-penasyid lain untuk merakam album di studio Inteam (sekarang pun kebanyakannya rakam di studio Inteam). Tidaklah terlalu bergantung pada studio biasa (bukan bergenre nasyid).

Kumpulan uniQue juga sedang merancang untuk mempunyai studio baru. Insya-Allah.. Moga impian itu dipermudahkan Allah dan mendapat berkat-Nya. Saya doakan yang terbaik untuk semua agar dakwah menerusi hiburan ini dipermudahkan. Amin…

NOTA : Bolehlah saya ke studio Inteam ye lepas ni.. hehe..

INTEAM TERUS INTIM!!

Blogger Templates

Jamalie_Jam @ jamalrafaie.com
45700 Bukit Rotan, Selangor Darul Ehsan.


Comments

comments

Powered by Facebook Comments

7 Responses to INTEAM ADA PEJABAT BARU!!

  1. hasfazilah

    Salam,
    Jamal, saya juga meminati kumpulan ini. Dahulu pernah memiliki cd mereka, tetapi sekarang ini, sudah kurang membeli cd, hanya mendengar nasyid mereka di internet.
    hasfazilah´s last blog post ..Hari Anugerah Kecemerlangan

    [Reply]

    Jamal Rafaie Reply:

    Wasalam.. Sekarang Inteam dah semakin maju dan boleh menyaingi Hijjaz dalam industri nasyid ni.. Lagu-lagu mereka pun semakin sedap dan dah memang anugerah Industri Muzik (AIM) kategori album nasyid terbaik tahun 2009..

    (Saya sedang ikut kumpulan UNIC di Kelantan ni.. Esok (17/7) saya dan UNIC ada di Penang. Ada pertandingan di sana.. Insya-Allah..)

    [Reply]

  2. nur solehah ^-^

    wa…bestny..

    hmmm..knp tak jamal join je group unique? nyanyi sekali.hehe.^-^

    oh ye, nk tny, jamal ada adik study uitm puncak ke?
    nur solehah ^-^´s last blog post ..diari – hanya allah

    [Reply]

    Jamal Rafaie Reply:

    Jadi pembantu pun cukup, saya tak layak nak nyanyi dengan unique.. (^_^) Saya tak ada adik kat uitm puncak, kenapa ya?

    [Reply]

  3. nur solehah ^-^

    eh…sampai 2 kali reply..merendah diri sgt..=)

    suara sedap ape..hehe.^-^

    tak de eh? ada student asasi kat sini, mirip muka jamal.

    ingatkn adik jamal..jumpa time kuliah fekah.
    nur solehah ^-^´s last blog post ..diari – hanya allah

    [Reply]

  4. Syafrizal

    Tahniah dan teruskan usaha
    Syafrizal´s last blog post ..Perasmian RFC Kangar Di TV1

    [Reply]

  5. noor fatihah

    assalam pihak inteam..

    saya fatihah daripada rumah anak yatim lil banat machang kelantan..pihak kami akan mengadakan satu lawatan sambil belajar ke melaka dan kuala lumpur..bagaimana kah saya untuk berhubung dengan pihak inteam untuk membincangkan tentang program ini selanjutnya..

    wassalam..terima kasih

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

} window.setInterval("cycle1()",10000);