browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

MEDIA BARU MUNSYEED.COM

Posted by on October 19, 2010

Media yang membawa berita hiburan terlalu banyak di pasaran.

Namun, industri nasyid kurang mendapat liputan dari media perdana. Jadi, saya ingin memperkenalkan kepada pembaca kalian dengan satu lagi media yang khas melaporkan berita-berita dan perkembangan nasyid tanah air.

Ianya adalah Munsyeed Corner.

Setakat ini, Munsyeed Corner bergerak secara aktif menerusi Facebook. Laman web yang rasmi masih dalam proses pembikinan.

Munsyeed Corner diusahakan oleh sekumpulan peminat nasyid muda yang melaporkan berita-berita nasyid dari semasa ke semasa. Banyak input-input yang terdapat di sini.

Saya secara peribadi menyokong usaha ini dan mengharap usaha ini akan terus kekal dalam usaha memartabatkan Islam di muka bumi. Insya-Allah..

Boleh melayari Facebook mereka :

Jika ingin berkongsi berita dan menjemput mereka membuat liputan media, sila emel ke : munsyeed2010@gmail.com atau SMS ke 017-3674877.

TOWARDS NASYEED PRIORITY!!

Blogger Templates

Jamalie_Jam @ jamalrafaie.com
45700 Bukit Rotan, Selangor Darul Ehsan.


Comments

comments

Powered by Facebook Comments

19 Responses to MEDIA BARU MUNSYEED.COM

  1. studiokini

    salam…rasanya mcm nak bergabung ja bwh mereka..hehehe

    [Reply]

    Jamal Rafaie Reply:

    Wasalam.. Saya pun rasa macam tu, boleh juga dijemput rakan2 blogger nasyid yang lain untuk jadi penulis tamu @wartawan untuk Munsyeed Corner.. Cadangan saja.. hehe.. ^_^

    [Reply]

  2. bingkisaNurani

    syukran promte munsyeed.com 🙂
    bingkisaNurani´s last blog post ..MZ in Media

    [Reply]

    Jamal Rafaie Reply:

    Afwan..

    [Reply]

  3. hilmi laden

    salam..terima kasih kerana sudi promote munsyeed{dot}com.. =)

    [Reply]

    Jamal Rafaie Reply:

    Wasalam.. Saya akan sokong.. Insya-Allah.. ^_^

    [Reply]

  4. studiokini

    cdgn saya, kita wujudkan satu komuniti blogger nasyid..segala pndgn dr blog2 nasyid (artikel yg bagus) kita letakkan dlm Munsyeed. so munsyeed jd ketua utk smua blogger nasyid

    [Reply]

    Jamal Rafaie Reply:

    Ok.. Saya pun setuju dengan cadangan tu.. Kita tunggu website munsyeed dah beroperasi, kita kena bekerjasama untuk sama2 naikkan nasyid.. Insya-Allah..

    [Reply]

  5. hilmi laden

    oo..cadangan ini boleh saya usulkan pada wartawan2 munsyeed{dot}com nanti..terima kasih kerana sudi untuk bekerjasama 🙂

    [Reply]

    Jamal Rafaie Reply:

    Insya-Allah.. Saya sudi..

    [Reply]

  6. Syafrizal

    Alhamdulillah semoga terus menyinari media hiburan yang bebas dari gossip tak tentu hala
    Syafrizal´s last blog post ..Jelly Gamat HPA dan khasiatnya

    [Reply]

    Jamal Rafaie Reply:

    Insya-Allah.. Media arus perdana suka dengan kontroversi, lagi2 la kalau artis nasyid yang buat hal..

    Kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi.. hehe..

    [Reply]

  7. studiokini

    saudara hilmi: harap2 komuniti blogger nasyid jd realiti. kalau geng politik ada komuniti mereka, napa x nasyidkan? cuma kita luaskan lg skop industri nasyid, bkn hnya tertumpu lagu nasyid biasa2 sj. mksd sy, lagu ketuhanan kalau dinyanyikan pnyanyi baik akhlak, kita iktiraf jg sbg dakwah mlalui muzik

    [Reply]

    Jamal Rafaie Reply:

    Saya setuju.. Moga ianya menjadi kenyataan.. Insya-Allah..

    [Reply]

  8. NasyidCafe

    A good idea. Senang untuk buat apa apa promosi kepada apa apa aktiviti islami/nasheed yang memerlukan promosi. Kami di NasyidCafe on je.

    [Reply]

    Jamal Rafaie Reply:

    Set! Kita perlu bantu satu sama lain.. Insya-Allah.. ^_^

    [Reply]

  9. Aizax

    Terima kasih semua atas sokongan…sama2 la kita naikan industri nasyid ni…

    Aizax (Ketua Pengarang Munsyeed.com)
    Aizax´s last blog post ..Al Fatihah buat Nenda

    [Reply]

    Jamal Rafaie Reply:

    Insya-Allah.. Saya akan cuba support yang termampu.. Terima kasih pihak Munsyeed.com.. ^_^

    [Reply]

  10. studiokini

    (^_^)…siapa lg nak bntu kalau bkn blogger nasyid sndiri

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

} window.setInterval("cycle1()",10000);