browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

E-BOOK DUNIA NASYID DARI STUDIOKINI

Posted by on November 20, 2010

Muka Depan E-Book

.

Hari ini saya ingin berkongsi karya tentang dunia nasyid yang disusun oleh Saudara Fahmi, admin Studiokini Media. Selama setahun beliau mengumpulkan artikel-artikel tentang dunia nasyid yang diberi nama Dunia Nasyid : Perkembangan Nasyid (era Al-Arqam – 2010). Alhamdulillah, usaha itu membuahkan hasil dengan terbitkan E-Book tersebut.

E-Book ini mengisahkan tentang perkembangan industri nasyid di Malaysia dari nasyid di era Al-Arqam sehingga sekarang. Ianya boleh di’download‘ secara percuma di laman web beliau, Studiokini Media. Semoga kita mengambil manfaat dari usaha ini. Insya-Allah..

Terima kasih Studiokini..



Comments

comments

Powered by Facebook Comments

10 Responses to E-BOOK DUNIA NASYID DARI STUDIOKINI

  1. fitri

    boleh download nanti…

    [Reply]

    Jamal Rafaie Reply:

    Download jangan tak download.. Free je.. hehe..

    [Reply]

  2. chanz

    Menarik ni~ 😉
    chanz´s last blog post ..Defining FRIENDS

    [Reply]

    Jamal Rafaie Reply:

    Bolehlah dibaca di kala lapang.. hihi..

    [Reply]

  3. zik

    dunia nasyid sekarang sudah mendapat tempat… cuma sejak akhir2 nie… dilanda tsunami… dugaan…
    zik´s last blog post ..Penggunaan internet dan prestasi jalur lebar di Malaysia

    [Reply]

    Jamal Rafaie Reply:

    Usaha nak bangkit semula sedang giat dijalankan.. Lagi2 bile Maher Zain datang Malaysia, rakyat semakin menerima irama nasyid.. ^_^

    [Reply]

  4. studiokini

    syukran akhi….tp ebook tu sekadar ebook biasa saja..
    studiokini´s last blog post ..Studiokini Terbit Mini Ebook Dunia Nasyid

    [Reply]

    Jamal Rafaie Reply:

    Tak pe Fahmi, usaha tetap dikira walaupun ianya biasa.. Semoga ianya bermanfaat kepada yang lain.. Insya-Allah..

    [Reply]

  5. Syafrizal

    bagus.. teruskan keluarkan ebook yang bertemakan dakwah dan nasyid
    Syafrizal´s last blog post ..Pameran Pertanian- Hortikultur dan Agro Pelancongan Malaysia MAHA 2010

    [Reply]

    Jamal Rafaie Reply:

    Saya tak sempat lagi nak buat E-Book.. hihi..

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

} window.setInterval("cycle1()",10000);