Melalui Emel

Jika ada komen atau pertanyaan, bolehlah mengisi borang di bawah. Insya-Allah saya akan memberi respon kepada anda. Terima kasih..

[contact-form-7 404 "Not Found"]

9 thoughts on “Melalui Emel

 1. Pingback: Jemputan Rumah Terbuka Aidilfitri | Jamal Rafaie

 2. salam..blh sy tau dr mana blh sy dapatkan semua koleksi cd2 ustaz kazim

  [Reply]

  Jamal Rafaie Reply:

  Wasalam.. Saudari boleh dapatkan di kedai Aliassalam yang terletak di Kg. Baru, KL.. Tetapi sekarang ada penerbit baru yang menerbitkan CD Ustaz Kazim, boleh hubungi Ustaz Farid 012-3096952

  [Reply]

 3. Assalamualaikum ustaz,

  saya nak bertanyakan mengenai adik saya.
  adik saya sekarang ini ada jin dalam badan dia setelah di scan oleh seorang ustaz dan kami telah 3 kali pergi kepada beliau dan beliau tidak dapat mengeluarkan jin tersebut daripada badan adik saya. jin ini terlalu sayangkan adik saya dan telah menyebabkan jodohnya dikacau sehingga putus tunang.
  kami sudah mencuba sedaya upaya kami untuk mengubati adik saya dan saya berasa amat marah apabila jin itu sudah berapa kali berjanji untuk keluar daripada badan adik saya tetapi tidak keluar. saya ingin meminta pertolongan ustaz sekiranya ustaz dapat atau tahu cara terbaik untuk mengubati adik saya.

  [Reply]

 4. hebat saudari berhujah..namun masih bnyk yg “kurang”..amno sbnrnya suda lama “mati”,suda lama tarikh luputnya..tp kerana dipanjangkan ke sabah maka amno trs bernafas..dgn cara menghalalkan org asing yg langsung tiada sumbangan kepada bangsa,agama dan negara..langsung tiada fungsi..tulis nama pn xtau mcm mna blh diwarganegarakan?..sb amno nak tambah jumlah “pangkah” tetap @simpanan tetap kerang menyedari d kelahirannya sendiri smnjg bangsanya sendiri menolak amno..bnyk lg klo nak kupas derita rakyat asal sabah dek strategi amno mengekalkan kewujudan amno d msia..wlupn islam tp klo bkn bangsa arab apa lg tiada kemahiran jgn harap blh jd warganegara mana2 negara arab terutamanya arab saudi..tp d msia pandatang haram dihalalkan sb ingin jd juara islam seantero nusantara n kelangsungan politik amno..rakyat asal terhimpit teruk dlm semua aspek..adakah itu dihalalkan oleh islam bilamana menzalimi kumpulan lain?(orang asal yg islam ada bkn islam pn ada) sy sendiri beragama islam tp sy berpendapat menghalalkan orang asing dek kerana mereka itu islam samasekali x wajar..blh saudari komen sikit??…amno is penyangak..HIDUP PAS!!!..

  [Reply]

  Jamal Rafaie Reply:

  Gaman Sabah.. Satu kesilapan besar anda ialah panggil saya, SAUDARI.. huhu..

  Dan saya lagi, fake akaun sangat-sangat tidak dialu-alukan. Selamat berPASkan diri.

  Suka fitnah ni .

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge