Hubungi Saya

7 thoughts on “Hubungi Saya”

 1. Salam Tuan. Saya Presiden Persatuan Peguam Syarie Malaysia (PGSM). Kiranya dapat diadakan satu arrangement antara Imam2 Muda Siri 3 dengan PGSM, untuk kami beri penerangan ttg isu2 kekeluargaan & kes2 di mahkamah Syariah, apa yang imam2 perlu tahu & faham ttg perundangan Syariah dll.. Perjumpaan tersebut boleh dijadikan sbg salah satu Kapsul Imam Muda 3. Boleh hubungi saya di email adress di atas, atau tel 019-3870105 atau pjbt 03-5566 4391. terima kasih. jazaakallah khairan kathiira…

 2. Wasalam Tuan, saya sudah maklumkan perkara ini kepada Penerbit saya, jika beliau setuju dan jadual mengizinkan beliau akan hubungi semula pihak Tuan. Ianya bergantung kepada budi bicara beliau.

  Terima Kasih atas jemputan.

 3. Mohd Sokri bin Ahmad

  Setelah membaca artikel saudara di dalam Utusan pasa 11.12.2012, saya sangat tersentuh dan merasa bangga di atas rencana saudara yang bernas. Dan saya berharap banyak kan lagi rencana serbagini untuk di baca oleh orang Melayu. Saya mengucapkan ribuan terima kasih di atas rencana saudara. Teruskan. Terima Kasih.

  – Mohd Sokri, 65, Ampang.

 4. Terima kasih kerana memberi semangat kepada saya. Saya menulis disebabkan pemerhatian saya bergaul dengan rakan-rakan yang kebanyakkan menyokong pembangkang. Saya meneliti apa sebenarnya prinsip mereka dalam perjuangan untuk menjatuhkan UMNO lalu menulis kembali apa sebenarnya yang harus kita perjuangkan. Terima kasih atas doa, Insya-Allah saya akan teruskan..

 5. mohammad aliff abdullah

  asalammualikum,blh ka kumpulan ana untuk menjadi anak didik unic reconds,kami semua berusia 13 tahun keatas nama kumpulan ana ialah kumpulan lifqi,adakah anta blh tolong kumpulan ana untuk jdi anak didik unic.tujuan ana,ana klau blh ana ada nak bantu anak2 yatim di pulau pinang.klau blh sila hubugi sya dia talian 0174496029 atau di facebook kami (kumpulan lifqi)tolong la kumpulan ana untuk berdakwah sperti aeman dahulu

 6. Wasalam.. Tahniah atas usaha tuan untuk menyambung risalah dakwah melalui hiburan.

  Berkenaan dengan permohonan pihak tuan untuk menjadi kumpulan di bawah UNIC Records, tuan boleh menghubungi Saudara Azlan (013-3624184) yang menguruskan kumpulan UNIC.

  Untuk maklumat pihak tuan, saya tidak lagi berkhidmat sebagai Pengurus UNIC dan saya harap sedikit bantuan info ini dapat membantu usaha tuan.

  Semoga diberkati Allah dalam setiap urusan. InsyaAllah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *