browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

UNIC.MY TU APA?

Posted by on April 1, 2011

..Kedai Online UNIC..

.

Ramai yang bertanya tentang bagaimana untuk mendapatkan album terbaru UNIC berjudul HIJRAH.

Untuk pengetahuan semua, album terbaru UNIC ini hanya boleh didapati di cawangan-cawangan HPA di seluruh Malaysia sahaja. Maknanya, tak perlulah anda mencari album ini di kedai-kedai CD berdekatan anda, sebab memang tak akan jumpa!

Ada juga yang mengadu cawangan HPA tidak dekat dengan rumahnya. Bagi menyelesaikan masalah semua, UNIC mewujudkan satu laman web (kedai online) untuk memudahkan para peminat mendapatkan album dan produk UNIC.

Kedai itu adalah UNIC.MY!

Tak perlu ke kedai, hanya pesan secara online, bayar dan tunggu sehingga pesanan itu sampai ke rumah anda secepat mungkin. Ianya memudahkan kepada sesiapa yang agak sukar untuk mendapatkan barangan UNIC di pasaran.

.

DAFTAR SEBAGAI RAKAN NIAGA UNIC (RNU) HARI INI!

Disamping dapat membeli secara online, pengguna juga boleh menjadi pengedar produk UNIC. Kepada yang berminat menjadi usahawan atau peniaga, masa ini adalah sesuai untuk menjadi rakan niaga.

Produk UNIC Aroma dan UNIC Energy baru 3 bulan berada di pasaran. Maka peluang ini mesti direbut untuk menjadi di antara pengedar terawal bagi UNIC!

Terdapat 3 Pakej menarik yang diberikan untuk menjadi Rakan Niaga UNIC (RNU).

.

(1) PRODUK DITERIMA : 28 botol Energy, 40 botol Aroma

(2). DIRECT UNTUNG RUNCIT SEHINGGA 44%

(3) KIOSK JUALAN (klik untuk lihat gambar)

(Terdapat Insentif lain yang akan diberi kemudian oleh syarikat)

..Untuk DAFTAR ONLINE Klik Sini..

.

(1) PRODUK DITERIMA : 16 Botol Energy, 10 Botol Aroma

(2) DIRECT UNTUNG RUNCIT SEHINGGA 44%

Minima Belian Ulangan – 1 kotak

..Untuk DAFTAR ONLINE Klik Sini..

.

(1) PRODUK DITERIMA : 12 Botol Energy, 10 Botol Aroma

(2) DIRECT UNTUNG RUNCIT SEHINGGA 44%

Minima Belian Ulangan – 1 kotak

..Untuk DAFTAR ONLINE Klik Sini..

.

Mengikut maklum balas dari pengedar kami, jualan produk ini sangat mudah untuk dijual dan kami sering kali menerima belian ulangan daripada para pengedar.

Buat masa ini, UNIC hanya bergerak melalui akar umbi dan masih belum mengiklankan di dalam media. Insya-Allah sedikit masa lagi, ianya akan bergerak pantas dengan memasuki media elektronik dan media massa.

Jom dapatkan produk-produk UNIC dengan membeli-belah di UNIC.MY..

MEMBELI DENGAN MUDAH, LEBIH SELAMAT DAN SELESA !!

Blogger Templates

Jamalie_Jam @ jamalrafaie.com
53000 Kuala Lumpur.


Comments

comments

Powered by Facebook Comments

10 Responses to UNIC.MY TU APA?

  1. nur solehah

    oh macam tu…nur berminat, tp ada mslh sikit dlm kestabilan kewangan.. kena buat research yg memerlukan kewangan yg byk. huhu.

    apapun, teruskan maju utk unic. 🙂

    inshaallah.
    nur solehah´s last blog post ..halwa – keluarga bahagia

    [Reply]

    Jamal Rafaie Reply:

    X pe.. Yang penting dah sampai maklumat.. hehe..

    [Reply]

  2. azhar@Shed Plans

    Sya minat lagu dri UNIC …Dan sekrang UNIC dh maju nmpaknyer…x gitu
    azhar@Shed Plans´s last blog post ..Garden Sheds – Tips for Building a Garden Shed

    [Reply]

    Jamal Rafaie Reply:

    Alhamdulillah.. Mpga dipermudahkan lagi selepas ini..

    [Reply]

  3. fitri

    moga bisnes unic terus maju!
    fitri´s last blog post ..Awas! Telur Tiruan Di Hadapan

    [Reply]

    Jamal Rafaie Reply:

    Amin!

    [Reply]

  4. azhar@Shed Plans

    Team unic ne sume family saya suke,semoga produk ne laris dipasaran amin.
    azhar@Shed Plans´s last blog post ..DIY Chicken Shed Plans

    [Reply]

    Jamal Rafaie Reply:

    Terima kasih atas doa.. ^_^

    [Reply]

  5. Alin Maslina

    lagu2 dlm album hijrah sgt best
    Alin Maslina´s last blog post ..JOM Like Tanda Sokongan Anda

    [Reply]

    Jamal Rafaie Reply:

    Terima Kasih.. Selepas ini akan muncul pula Album Terbaru dari UNIC.. Insya-Allah..

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

} window.setInterval("cycle1()",10000);