JOM KE KONSERT MAHABBAH GAZA!

UPDATED!! Bingkisan Konsert Mahabbah GAZA

Jom ramai-ramai memeriahkan Konsert Mahabbah GAZA pada hari sabtu ini (10/7/2010) ! Apa yang menariknya juga, konsert ini bersempena dengan Ulang Tahun IKIM.FM yang ke-9 yang bermula pada 9 hingga 11Julai 2010.

Butiran tentang karnival dan konsert ini :

HARI : Sabtu, 10 JULAI 2010

MASA : 8.30 Malam

TEMPAT : Stadium Malawati, Shah Alam

ARTIS : Rabbani, Raihan, Inteam, Saujana, dan Now See Heart

BAYARAN : Percuma!


9 thoughts on “JOM KE KONSERT MAHABBAH GAZA!”

  1. Jom la pegi.. Kalau tak dapat pergi pun tak mengapa, kalau boleh sebar2kan kepada yang lain yer.. Rasanya siaran langsung konsert ini ada kat TV1.. (^_^)

  2. salam…
    alhmdllh , mlm tdi persembhn nasyid & puisi yg disampaikn cukup tersentuh & memberangsangkn dr penasyid2 & juga penyampai radio ikim.fm..
    TAHNIAH diucapkn kpd mereka yg sama2 mjayakn program ni sempena ulagthn ikim sendiri.kesedrn ttg perjuangan mbantu sdr kita d gaza, cukup tsentuh…moga2 perjuangan ini berterusn, insyllah..

  3. Wasalam.. Ada juga ya di sana? Ramai orang malam tadi, menunjukkan masih ramai yang hendak menyokong perjuangan rakyat Palestin.. Saya berasa sedih kerana masih ramai yang sibuk menyokong pasukan bola mereka di stadium sebelah.. 🙂 Moga sumbangan kita pada malam tadi dikira sebagai usaha kita sebagai saudara seagama.. Insya-Allah..

  4. Pingback: Jamal Rafaie (dot) Com » Blog Archive » KONSERT MAHABBAH GAZA MERIAH!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *