MEDIA BARU MUNSYEED.COM

Media yang membawa berita hiburan terlalu banyak di pasaran.

Namun, industri nasyid kurang mendapat liputan dari media perdana. Jadi, saya ingin memperkenalkan kepada pembaca kalian dengan satu lagi media yang khas melaporkan berita-berita dan perkembangan nasyid tanah air.

Ianya adalah Munsyeed Corner.

Setakat ini, Munsyeed Corner bergerak secara aktif menerusi Facebook. Laman web yang rasmi masih dalam proses pembikinan.

Munsyeed Corner diusahakan oleh sekumpulan peminat nasyid muda yang melaporkan berita-berita nasyid dari semasa ke semasa. Banyak input-input yang terdapat di sini.

Saya secara peribadi menyokong usaha ini dan mengharap usaha ini akan terus kekal dalam usaha memartabatkan Islam di muka bumi. Insya-Allah..

Boleh melayari Facebook mereka :

Jika ingin berkongsi berita dan menjemput mereka membuat liputan media, sila emel ke : munsyeed2010@gmail.com atau SMS ke 017-3674877.

TOWARDS NASYEED PRIORITY!!

Blogger Templates

Jamalie_Jam @ jamalrafaie.com
45700 Bukit Rotan, Selangor Darul Ehsan.


19 thoughts on “MEDIA BARU MUNSYEED.COM”

  1. Wasalam.. Saya pun rasa macam tu, boleh juga dijemput rakan2 blogger nasyid yang lain untuk jadi penulis tamu @wartawan untuk Munsyeed Corner.. Cadangan saja.. hehe.. ^_^

  2. cdgn saya, kita wujudkan satu komuniti blogger nasyid..segala pndgn dr blog2 nasyid (artikel yg bagus) kita letakkan dlm Munsyeed. so munsyeed jd ketua utk smua blogger nasyid

  3. saudara hilmi: harap2 komuniti blogger nasyid jd realiti. kalau geng politik ada komuniti mereka, napa x nasyidkan? cuma kita luaskan lg skop industri nasyid, bkn hnya tertumpu lagu nasyid biasa2 sj. mksd sy, lagu ketuhanan kalau dinyanyikan pnyanyi baik akhlak, kita iktiraf jg sbg dakwah mlalui muzik

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *